Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator
1 sep.

Neste søknadsperiode er fra 1. september til 30. september 2024

Dette har Sparebankstiftelsen støttet i 2017

Sparebankstiftelsen Nøtterøy-Tønsberg ble etablert i 2017 blant annet med formål om å videreutvikle gaveinstituttet fra tidligere SpareBank 1 Nøtterøy-Tønsberg som inngikk i en fusjon samme år.

Sparebankstiftelsen Nøtterøy-Tønsberg vil først fra 2018 ha frie midler av noe omfang til gavevirksomhet for både kultur, idrett og frivillighet som i mange år har vært støttet av banken. I tillegg vil det fremover også bli søkt etter gode prosjekter for å styrke kompetansebygging og næringsutvikling lokalt.

Styret i stiftelsen har besluttet én stor tildeling i 2017. I august ble det inngått avtale med Høgskolen i Sørøst-Norge om at stiftelsen finansierer en akademisk toppstilling for en periode på 3 år med MNOK 1,2 pr. år. Hovedinnretning vil være å bygge opp en fullverdig nasjonal mastergradsutdanning innenfor regnskap og revisjon som også skal komme det regionale næringslivet til nytte.

Rektor Petter Aasen fra Høgskolen i Sørøst-Norge og Bjørn Engaas fra Sparebankstiftelsen Nøtterøy - Tønsberg underskriver avtalen, bivånet av Statssekretær i Kunnskapsdepartementet Bjørn Haugstad.